Ny funktion i Citycontrolpanel: Begränsa åtkomst baserat på IP-adress

Özgür Bal Säkerhet Leave a Comment

Förra veckan släppte vi en ny viktig säkerhetsfunktion i administrationsgränssnittet för City Cloud för att säkerställa ännu säkrare åtkomst till dina tjänster i City Cloud.

Begränsa åtkomst från specifika IP-adresser eller CIDR

För att aktivera begränsningen till Citycontrolpanel behöver du logga in på ditt konto och navigera till Konto -> Användare. Klicka på ett användarkonto och klicka på “Add IP / CIDR”. Sedan är det bara att lägga till den IP-adress eller det CIDR som du vill bevilja åtkomst från.

Logga in i Citycontrolpanel och klicka på “Konto”

 

Klicka på “Users” och sedan på den användare vars åtkomsträttigheter du vill redigera.

 

Klicka på “Add IP / CIDR”

 

Lägg till IP-adressen eller CIDR

 

 

Du har inte råd att inte använda våra säkerhetsfunktioner

City Cloud är byggt för att vara en komplett lösning för hela din IT-infrastruktur. Man kan säga att City Cloud är ditt helt egna, virtuella datacenter. I City Cloud kan du frigöra beräkningskraft, sätta upp lagring och bygga avancerade serverkluster i många datacenter över hela världen.

Låt det först sjunka in och fundera därefter på hur världen ser ut idag med olika typer av attacker och brottslingar som lurar bakom varje hörn i jakten på information som inte är deras.

Som väktare av din värdefulla data ser vi till att alla system fungerar som de ska och att dörrarna är låsta men om du har en nyckel är du välkommen in. Därför behöver vi din hjälp att skydda dina servrar och din data.

Checklistan