So4IT går med i City Cloud Service Provider Program

johan PRESSRELEASES-sv Leave a Comment

SO4ITSo4IT, som är ledande utvecklare av enterprisemjukvaror, har idag tagit steget in i City Clouds Service Provider Program. Programmet är avsett för att låta alla kunder i cloud computingtjänsten City Cloud få den hjälp med utveckling och integration som krävs för lyckade storskaliga molnsatsningar. So4IT kan nu leda och hjälpa med större uppdrag inom utveckling och plattform för de ca 500 företag som idag valt cloud computingplattformen City Cloud.

So4IT är specialister inom Java och utvecklar stora lösningar i bland annat Spring och Java EE. So4IT jobbar med krävande kunder runt om i världen och den internationalla basen av kunder ökar ständigt. En av anledningarna är So4Its unika kunskap inom PaaS-lösningar där de exklusivt jobbar med Gigaspaces i Sverige och andra nordiska länder. Gigaspaces är PaaS-lösningen för de företag som kräver exceptionell redundans i kombination med oslagbar prestanda.

• Vi ser fram emot att ta in de första kunderna som kör Gigaspaces i molnet i Sverige. Genom So4ITs plattform och City Networks unika infrastrukturtjänst, City Cloud, tror vi att vi har hittat den perfekta kombinationen för krävande svenska företag. So4IT har kunskap om utveckling i enterprisemiljö som få svenska konsultföretag kan mäta sig med. Vi är otroligt glada att nu få jobba nära dem och hjälpa med mer avancerade lösningar i molnet, säger styrelseordförande för City Network, Johan Christenson.

• Infrastrukturtjänster i kombination med plattformlösningar är framtiden. Med City Networks City Cloud tjänst kan vi skala och skapa effektivitet för våra kunder. Utöver att tillhandahålla den ledande plattformen får vi nu tillgång till Sveriges ledande infrastrukturtjänst på ett sätt som ger både oss och våra kunder fördelar. Krävande företag behöver nu inte investera i serverparker utan kan börja mindre och växa med uppgiften. Vi ser fram att få jobba med City Network, som redan har tagit en ledande roll inom molndrift i Sverige, säger VD för So4IT Magnus Poroma.

Gigaspaces är en XAP plattform som utvecklas i Israel och används idag av flera av världens ledande företag som har behov av stora transaktionsvolymer och behov att skala linjärt.

Ladda ner hela pressmeddelandet här:

pdf

So4IT går med i City Cloud service provider program 20110525 – PDF

word

So4IT går med i City Cloud service provider program 20110525 – Word