City Network lanserar Service Provider program i City Cloud

johan PRESSRELEASES-sv Leave a Comment

City Cloud Service Provider ProgramCity Cloud är idag Sveriges ledande cloud computingplattform (IaaS) med fler än 500 Svenska företag som användare för hela eller delar av sin IT-drift. För att ge de rätta förutsättningarna för alla typer av företag att fullt kunna utnyttja de besparingar och flexibilitet som cloud computing ger har City Network skapat City Cloud Service Provider program. Utvecklare och integratörer kan certifieras som godkända leverantörer av cloud computinglösningar som levereras ovanpå den infrastruktur som City Cloud tillhandahåller. Större företag ska kunna få en komplett lösning där inte bara driften ingår utan även kunskapen och resurserna runt cloud computing. Med integratörer, utvecklare och tjänsteleverantörer som är experter på hur man får bäst effekt i sin lösning ger det ett ekosystem som tryggar både drift, lösning och framtida kunskapsbehov.

  • Detta är ett naturligt steg i vår utveckling av vår cloud computingplattform City Cloud. Vi vill skapa ett ekosystem runt våra tjänster som är ett krav för att säkra både kunskap och bästa lösningar för våra kunder. Det ger samtidigt företag som inser kraften i cloud computing en chans att vara del av vad vi tror är ett måste för många konsulter och utvecklare för att vara konkurrenskraftiga, säger ordförande, Johan Christenson.
  • Vi såg tidigt möjligheterna med cloud computing och därav också det långsiktiga samarbetet med City Network och cloud computingplattformen City Cloud. Vi har skapat Sveriges första lösning för integration som en tjänst. Vi kan därmed effektivt skapa lösningar för integration som inte går utan en lösning som City Cloud. Våra kunder realiserar väldigt stora besparingar, säger VD Gustav Rosen på Entiros AB.
  • Då vi jobbar mot mestadels stora företag har inte alla våra kunder tagit steget till molnet. De behöver både rådgivning och praktisk hjälp. För oss är det en självklarhet att ha gedigen kunskap och därmed också lösningar som bygger på cloud computing och City Cloud. Det ger våra kunder stora mervärden. Vi är här för att skapa effektiva och mycket lönsamma lösningar för våra kunder och det skulle inte vara möjligt på samma sätt utan City Cloud idag. Att vara del av City Clouds Service Provider program ger oss än bättre möjlighet att leverera det absolut bästa till våra kunder, säger Roger Gordin regionchef på Contribe AB.

 

City Cloud är Sveriges första äkta cloud computingtjänst, enligt IDG (Computer Sweden). City Cloud lanserades under andra halvan 2009. Sedan dessa har tusentals servrar startats och fler än 100 nya företag registrerar sig på City Cloud varje månad. För att bli godkänd i City Cloud Service Provider programmet krävs att ett antal villkor uppfylls. För mer information gå till: http://www.citycloud.se/serviceprovider

Om Entiros

Entiros erbjuder paketerade lösningar och tjänster för integration av informationssystem.  Tillsammans med ledande partners på integrationsmarknaden kan Entiros erbjuda Entiros Dynamic™ – Integration as a Service – för Nordiska företag. Den skalbara lösningen gör att både små och stora organisationer kan ta steget in i molnet med hög säkerhet och flexibilitet. Entiros har målsättningen att bli ledande i Norden på integration av interna och molnbaserade informationstjänster. Besök oss på www.entiros.se

Om Contribe

Contribe är ett högspecialiserat IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerad kompetens inomsystemutveckling, test och verifiering samt informationshantering. Våra uppdragsgivare är ofta större organisationer där högkvalificerad IT-kompetens är en viktig framgångsfaktor. Vi som jobbar på Contribe är entusiaster som ser konsultrollen som en livsstil och vi har inte sällan lite högre kompetens och ambition än våra branschkollegor.

 

Pressmeddelandet i Word-format

City Network lanserar City Cloud Service Provider program

Pressmeddelandet i PDF-format

City Network lanserar City Cloud Service Provider program