City Monitor – ett nytt, kostnadsfritt övervakningsverktyg i City Cloud

Özgür Bal Pressmeddelanden Leave a Comment

City Cloud fortsätter att växa och släpper idag ett nytt, kostnadsfritt övervakningsverktyg. City Monitor drar nytta av den ständigt växande infrastrukturen som City Network bygger i sina datahallar runt om i världen och är designat för att vara det perfekta övervakningsverktyget för alla.

City Monitor släpps i publik beta från och med idag och redan från början kan alla användare skapa upp till 5 kostnadsfria mätningar för att övervaka sina City Cloud-servrar, webbapplikationer och sajter. Tjänsten är helt oberoende av var en sajt eller tjänst driftas. Precis som hos andra övervakningsverktyg finns det ett antal olika mätningar som kan utföras. HTTP, HTTPS och PING finns tillgängligt från starten.

Tjänsten är och kommer även fortsättningsvis att vara kostnadsfri i sitt grundutförande med 5 mätningar. Med tiden kommer det tillkomma fler alternativ och möjligheten att köpa till fler mätningar. Tjänsten finns tillgänglig för både nya och befintliga kunder redan idag.

City Monitor är en kostnadsfri övervakningstjänst för alla. Johan Christenson, VD på City Network förklarar: Vårt mål är att göra livet enklare för alla som jobbar med IT-frågor. Övervakning är något som många har spridit ut över flera tjänster och med tiden börjar det kosta en slant att ha koll på fler och fler sajter och servrar. Genom att släppa en enkel och kostnadsfri tjänst som kan användas oberoende av våra andra tjänster, ger vi våra kunder kontroll och ett mervärde.

Vi har alla verktyg och all infrastruktur som behövs för att leverera en riktigt bra övervakningstjänst, säger Magnus Bergman, CTO på City Network.

Han utvecklar; Utmaningen ligger i att kunna ta fram ett pålitligt resultat och inte minst att presentera det på ett enkelt sätt. Den infrastruktur som vi bygger för City Cloud är perfekt för den här typen av övervakningstjänst, men de riktiga hjältarna är våra utvecklare, de har verkligen tagit det till en helt ny nivå genom lanseringen av City Monitor.

City Monitor har lanserats i Beta och finns tillgängligt i City Cloud från och med idag. Vem som helst kan registrera sig för City Cloud och börja använda vilken som helst av de kopplade tjänsterna. City Cloud inkluderar bland annat servrar, lagring, backup och övervakning.

 

pdf_thumb1_thumb.png

Ladda ned pressmeddelandet som PDF

DOC

Ladda ned pressmeddelandet som DOC