City Cloud är The Peoples Choice

Özgür Bal Okategoriserade Leave a Comment


City Cloud tog gladeligen och ödmjukt emot priset The People’s Choice award på Catwalk 2011 igår under ceremoniella och festliga former. Priset visar att medvetenheten bland folket numera är ett faktum och det glädjer oss mycket. Vi inser hur viktig och samtidig vår satsning på den kostnadseffektivaste hosting-lösningen är för människor då uppkopplingsmönstret idag skiljer sig avsevärt ifrån förr.

Catwalk 2011

Under Telcomcitys regi annordnas årligen ett event kallat Catwalk. Eventet samlar de ledande IT- och Telekomföretagen för att tala om trender och möjligheter inom branschen. Det nätverkas och pratas affärer i stor omfattning samtidigt som deltagarna får ta del av ytterst relevanta föreläsningar.

Montern

Trycket till vår monter var stort, det diskuterades bland annat en hel del affärsmöjligheter och examensarbeten. Branschspecifika företag och teknikstuderande elevers täthet i regionen är en av de stora anledningen till det stora intresset.

Här ser ni Anders och Magnus hantera trycket till montern. De verkar sköta det galant.

The People’s Choice Award

“Det finns ingen anledning att betala för något man inte använder och det finns all anledning att få det man behöver när man behöver det! Vi känner oss mycket ärade för detta erkännande.”, säger Johan Christensson, en av grundarna av City Cloud.

Årets upplaga gjordes i samarbete med Svensk-Amerikanska handelskammaren och hölls på två orter samtidigt, Växjö och Karlskrona.