Vi har uppdaterat våra kom igång-guider

Özgür Bal Molnet Leave a Comment

GuideVi har nyligen skrivit om alla våra kom igång-guider och även lagt till några nya. Bland våra guider finns något för alla, både för dig som precis har börjat använda City Cloud och för dig som redan kört ett tag. Den här gången har vi uppdaterat grunderna med en serie kom igång-guider som vi hoppas att du får nytta av.

Skapa servrar på bara ett par minuter

Innan vi snöar in på guiderna vill vi bara påminna om fördelarna med cloud computing.

Den stora fördelen med cloud computing i allmänhet och City Cloud i synnerhet är att du kan börja använda dina servrar inom några minuter och det är snarare en underdrift än en överdrift. Du skapar ditt konto, väljer serverstorlek, servern blir provisionerad och det är allt.

Detta och andra funktioner ger dig kostnadskontroll, prestanda och tillförlitlighet utan motstycke.

 

De nya guiderna

Den första guiden går igenom skapandet av ett konto och hur du verifierar din identitet. Kolla in den på vår officiella kom igång sida; Komma igång med City Cloud – Skapa ett konto. Nästa guide går igenom kontrollpanelen; Kom igång med City Cloud – Kontrollpanelen.  Den sista guiden ger dig all information som du behöver för att skapa din första server och hantera dina servrar i allmänhet; Kom igång med City Cloud – Hantera servrar.

Nu har du allt du behöver för att skapa och hantera servrar och dra nytta av all den flexibilitet som cloud computing erbjuder. Kom ihåg att detta bara är en kom igång -guide och att det finns många fler saker att upptäcka såsom automatisering via vårt API.

 

Kommande guider

Vi kommer kontinuerligt släppa guider som hjälper dig att dra nytta av all den kraft och de möjligheter som finns i City Cloud. Tveka inte att kontakta oss om du har förslag eller önskemål på guider som du vill att vi ska presentera. Kommentera nedan eller kontakta oss.

Sist men inte minst vill vi poängtera att vi är här för att hjälpa dig och att vi är oerhört glada över att se alla kreativa användningsområden som City Cloud används till. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar eller förslag.

 

Bild av Official U.S. Navy Imagery