Prisförändringar, ny sida och 1000kr till alla nya City Cloud kunder!

Özgür Bal Molnet Leave a Comment

Som du ser har vi förändrat utseendet på citycloud.se. Under vintern har vi arbetat med att göra om citycloud.se så att den matchar citynetwork.se. Vi har även integrerat sociala medier och knutit samman den Svenska och internationella versionen av citycloud som du hittar på citycloud.eu.

Den 4:e april genomför vi vissa prisförändringar i vår tjänst. Timpriset kommer inte att förändras utan vi har valt att fokusera på tilläggstjänsterna för att göra vårt erbjudande mer attraktivt för alla som ännu inte tagit klivet in i Molnet och självklart även för våra befintliga kunder. De förändringar som genomförs den 4:e april är:

  • Licenskostnaderna för Microsoft Windows Server 2008 och Microsoft SQL Server halveras från 199 respektive 149kr till 99 respektive 74kr per månad.
  • Den inkluderade trafikmängden på 500GB fördubblas till 1TB för varje serverinstans.
  • Kostnaden för överskjutande trafik sänks från 50öre/GB till 30öre/GB.

När dessa förändringar är på plats har vi verkligen ett vasst erbjudande som i många fall placerar sig på ungefär halva kostnaden jämfört med likvärdiga tjänster såsom Amazon EC2. Vi hoppas verkligen att detta sporrar fler till att testa och verkligen få känna på hur City Cloud kan effektivisera och skapa kostnadsbesparingar gällande drift.

Under denna veckan bjuder vi dessutom nya kunder på drift till ett värde av hela 1000kr. Allt du behöver göra är att ange koden CityCloud2011 när du registrerar ditt konto på www.citycloud.se