City Cloud lämnar beta

johan Molnet Leave a Comment

City Cloud

Ca 15 månader efter den initiala lanseringen av City Cloud är vi nu redo att lämna betan. Det har varit en lång väg och vi har lärt oss och förändrat för att skapa den ledande cloud computingtjänsten i Sverige. Vi är redo – är du?

City Cloud används idag av fler än 500 svenska företag. Dessa företag har en sak gemensamt. De vill alla ha en flexibel och mycket kostnadseffektiv lösning för deras drift. De är alla på ett sätt pionjärer då svenska företag inte har legat i framkant när det gäller användandet av molnet. Varje månad skapar över 100 nya företag konton i City Cloud och tillväxten ökar markant. Med nya storagelösningar och 15 månaders finlir med tjänsten är vi redo att ta ett par steg upp i både marknadsföring och generellt användande. Under mars kommer en hel del möjligheter till partnerskap dessutom. Mer om det både här i bloggen och i vår pressmeddelande sektion.

När vi nu har lämnat vår beta stegar också vår SLA in med full kraft. Det innebär att vår 100% upptidsgaranti kan utnyttjas skulle vi inte leverera 100% upptid enligt den garanti vi ger. Vi vill påpeka att vår SLA ger oss utrymme för nertid under planerade uppgraderingar och underhåll. Inget annat svenskt företag har en så kraftfull upptidsgaranti.

Vill du ta steget in i molnet och prova City Cloud för att se hur det kan förändra driften i ditt företag? Kontakta gärna en av våra säljare på sales@citynetwork.se före 2011-04-10 för att få en rabattkod som du kan använda för att prova kostnadsfritt.