Managed Hosting

Özgür Bal Managed Hosting Leave a Comment

Visste du att vi erbjuder administrerad serverdrift eller sk. Managed Hosting om vi ska använda branschens benämning?

Med vår Managed Hosting tjänst kopplad till dina servrar kan vi kliva in och ta över allt underhåll på både dina virtuella och fysiska servrar. Det låter dig fokusera på det du gör bäst samtidigt som vi säkerställer att dina maskiner ständigt hålls uppdaterade och inte har några säkerhetsrisker.

 

Varför skall du bli managed hosting kund?

Även om det är enkelt och snabbt gjort att skapa, skala och sätta upp en eller hundra virtuella servrar och system i City Cloud, kan själva administrationen bli en tidskrävande faktor. Du behöver hålla dig uppdaterad och ständigt hålla dina servrar uppdaterade, patchade och se över all möjliga och omöjliga säkerhetsrisker för varje enskild server.

Genom att vi på ett samlat sätt ser till att hålla oss uppdaterade inom de flesta operativsystem och allmänna säkerhetsrisker som dyker upp kan vi skapa avancerade säkerhetsrapporter för just din eller dina servrar. Till våra kunder som har Managed Hosting på sin server kommer det sedan en komplett rapport som beskriver de eventuella uppdateringarna och riskerna som finns till, och med, den berörda servern.

En liten del i en sådan rapport kan exempelvis se ut såhär:

Skärmavbild 2014-10-30 kl. 15.18.17

Låt oss jobba med dina maskiner

Vårt uppdrag tar inte slut vid att enbart tala om för dig vad som skulle behöva åtgärdas med dina servrar. Att lösa problemen och genomföra uppdateringarna ingår också. Vi inkluderar upp till 3 timmars jobb per månad för varje server som du tecknar Managed Hosting på.

Dina 3 timmar använder du precis som du vill. Om det under en viss månad inte finns så mycket att åtgärda kanske du vill att vi gör någpt helt annat. Allt du behöver göra är att kontakta oss och boka en tid för ditt specifika underhållsarbete.

 

Vad ingår?

3 timmar (ackumuleras ej) underhållsarbete per server varje månad. Vi rekommenderar att fokusera på de säkerhetsbrister och andra viktiga uppdateringar som vi hittar men du får självklart nyttja din tid precis som du vill.

Tiden kan exempelvis användas till

  • Felsökning av applikationer
  • Uppdateringar av applikationer
  • Felsökning av operativsystem
  • Uppgradering av operativsystem
  • Uppdatering av operativsystem
  • Patchning av operativsystem
  • Övervakning
  • Backup-jobb

Är du intresserad av att veta mer? Läs vårt produktblad och kontakta oss för att teckna managed hosting redan idag!