City Cloud Master Class – Load balancing

Özgür Bal Event Leave a Comment

Välkommen till vår webinar-serie City Cloud Master Class.

I den här onlineutbildningen kommer våra instruktörer, under ett antal utbildningstillfällen, visa hur du kan använda City Cloud – Europas ledande OpenStack moln. Utbildningstillfällena är på ca 30 minuter och sker på engelska.

Lastbalansering

Att använda lastbalansering på rätt sätt är oerhört viktigt när det kommer till att säkerställa bra upptid för dina tjänster i City Cloud. Det finns ett antal olika metoder och tekniker för att dra nytta av funktionaliteten och det är precis vad vi går igenom under det här utbildningstillfället.
Vi visar hur du planerar och sätter upp en redundant och lastbalanserad webbtjänst och diskuterar det övergripande tankesättet kring lastbalansering som koncept. Vi tittar även på de verktyg som finns tillgängliga i City Cloud och hur du använder dem och sist men inte minst går vi igenom de sista stegen innan det är dags att trycka på knappen och rulla ut den lastbalanserade miljön.

Laborera med ett eget konto

För att få en bättre förståelse för plattformen ser vi gärna att du har ett eget konto som du kan laborera med. Om du inte redan har ett konto kan du skapa ett här. Passa på att använda rabattkoden nedan så bjuder vi på drift i City Cloud till ett värde av $20. Koden laddar ditt saldo med $20 och beloppet förfaller 45 dagar efter att koden har aktiverats.