City Cloud Master Class – Getting started with cloud automation

Özgür Bal Event Leave a Comment

Välkommen till vår webinar-serie City Cloud Master Class.

I den här onlineutbildningen kommer våra instruktörer, under ett antal utbildningstillfällen, visa hur du kan använda City Cloud – Europas ledande OpenStack moln. Utbildningstillfällena är på ca 30 minuter och sker på engelska.

Automatisering

Automatisering är en stor del av molnet i allmänhet och City Cloud i synnerhet. Att dra nytta av olika API:er och SDK för att automatiskt hantera och skala din infrastruktur är nyckeln till att hantera både tid och resurser på ett effektivt sätt.
Under det här utbildningstillfället kommer vi prata om automatisering i allmänhet och förklara hur det fungerar. Vi kommer också titta lite på tillgängliga verktyg och hur de fungerar.

Laborera med ett eget konto

För att få en bättre förståelse för plattformen ser vi gärna att du har ett eget konto som du kan laborera med. Om du inte redan har ett konto kan du skapa ett här. Passa på att använda rabattkoden nedan så bjuder vi på drift i City Cloud till ett värde av $20. Koden laddar ditt saldo med $20 och beloppet förfaller 45 dagar efter att koden har aktiverats.

CCMC3

Besök eventsidan eller registrera dig till utbildningstillfället nedan