En tillbakablick på #CloudBeerStockholm

Özgür Bal CloudBeer Leave a Comment

Förra veckan åkte vi till Stockholm för att hålla vårens sista #CloudBeer träff. Vi träffades på Gute Grill & Bar på torsdagen för en kväll full av intressanta presentationer och moln-relaterade diskussioner. Den officiella delen av den här träffen var tre presentationer av Peter Lundqvist från Arista, Jan Josephson från op5 och Kim Hindart från City Network.

Träffen var helt och hållet fokuserad på OpenStack och presentationerna handlade om Nätverkslagret i OpenStack, Övervakning i OpenStack samt en Live Demo av OpenStack. Du kan se presentationerna lite länge ned i artikeln.
 
Skärmavbild 2015-03-31 kl. 22.10.32
Atmosfären var fantastisk och vissa av oss minglade till sent på kvällen för att delta i alla intressanta diskussioner. Det blev en kanonbra final på vårens #CloudBeer-träffar där vi fick möjligheten att träffa ett stort antal andra molnnördar som oss själva. För första gången hade vi en exklusiv sponsor med oss på tåget och vi vill rikta ett särskilt tack till op5 för all hjälp och support – tack vare er blev #CloudBeerStockholm en riktig succé!

 

De tre första #CloudBeer träffarna 2015

Ett stort tack till alla er som deltagit på någon av våra #CloudBeer-träffar under våren. Vi hoppas att ni har haft lika roligt som vi har och att vi får träffa er på framtida #CloudBeer-träffar. Om du ännu inte har haft möjligheten att vara med på #CloudBeer och vill lära dig mer om vad det handlar om finns mer information om eventet på http://cloudbeer.me. Du kan även se bilder och läsa våra sammanfattningar från träffarna i Karlskrona och Göteborg.

Vår sammanfattning av #CloudBeerKarlskrona
Vår sammanfattning av #CloudBeerGothenburg

 

Presentationerna på #CloudBeerStockholm

 

Presented by Peter Lundqvist, System Engineer at Arista Networks Inc

 

Presented by Jan Josephson, CTO & co-founder at op5 AB

 

Presented by Kim Hindart, Chief Geek at City Network