Mr. Cloud – en ny representant för My CityCloud!

Özgür Bal Cloud Computing, Drift i molnet, Molnet Leave a Comment

Mr. Cloud - En representatnt för cloud computing - drift i molnet. Han är inte snyggast. Han har inte de längsta benen. Hans armar känns lite klumpiga. Han känns lite som Svamp Bob bland molnen.

I dag lanserar vi vår lilla maskot för My CityCloud. Var du än ser Mr. Cloud vet du att det handlar om cloud computing – drift i molnet – där flexibilitet och kostnadsbesparingar inom drift är ledorden. Vi står inför en revolution inom drift som kommer breda ut sig på ett mycket kraftigt sätt i Sverige de närmsta åren. Mr. Cloud kommer vara del i att driva på denna utveckling.

Vi kommer ta hjälp av Mr. Cloud för att utbilda om generella molntjänster men framförallt cloud computing – inte minst My CityCloud förstås.

Mr. Cloud börjar sin karriär genom att följa med till Internet Expo i Stockholm där han i en liten video berättar vad My CityCloud är och vad City Network erbjuder. Ta gärna en titt på videon nedan.

Ta chansen och träffa oss på Internet Expo där du får se mer av Mr. Cloud och vi kan diskutera hur cloud computing tjänsten My CityCloud och City Network kan hjälpa dig med dina driftbehov. Du finner oss på plats H:18 – ladda gärna hem hela hallplanen här. Vi är på plats både tisdag och onsdag i veckan som nu kommer (16:e och 17:e februari).