Computer Sweden och experter ger tummen upp för My CityCloud!

Özgür Bal Cloud Computing, Drift i molnet Leave a Comment

I veckan drog det då äntligen igång. My CityCloud lanserades i  samband med Internetdagarna i Stockholm. Computer Sweden var snabba att skriva om lanseringen och för att verifiera detaljerna i vårt pressmeddelande, så tog man in oberoende cloud computing experten Predrag Mitrovic. Predrag inledde med ett uttalande och vi citerar:

– Det ser onekligen attraktivt ut. Som jag ser det har City Network bättre upptid och attraktivare priser på bättre konfigurationer än Amazon, säger Predrag Mitrovic.

Computer Sweden skriver om Sveriges första Cloud Computing tjänst - My CityCloudDet är förstås otroligt roligt att få de positiva effekterna av lanseringen bekräftade av Sveriges experter. Vi vill samtidigt också poängtera att det inte var en helt felfri lansering. Med över 100 företag som snabbt ville in och skapa servrar så insåg vi att kunde förbättra tiden det tar att få igång en maskin ytterligare under högre laster. Därför togs ett par OS ner under ett par dagar för att förbättra processen ytterligare. De flesta är nu tillbaka och det är bara Fedora som vi väntar på skall komma igång igen. Enligt våra tekniker så dyker det upp i början på veckan.

Räkna med att fler OS och applikationer kommer ramla in innan året är slut. Allt för att göra det än enklare att komma igång och snabbt vara på banan! Tjänsten fortsätter att vara i beta till slutet av November då vi räknar med att ha detaljer på plats.

Vi ser med spänning fram emot att förbättra My CityCloud. Redan första veckan har massor av våra användare gett bra feedback som gör att vi kan ta den ett snäpp längre. Tusen tack för att ni hjälpt göra lanseringen av My CityCloud så lyckad! Vi ser fram emot vidare samarbete!