City Network på Cloud Conference

Özgür Bal Cloud Computing, Drift i molnet, Mässor, Molnet Leave a Comment

cloudbox210På tisdag 27/6 startar Cloud Conference i Kista. Under två dagar kommer framträdande profiler från olika företag och organisationer diskutera Cloud Computing. Bland utställarna hittar vi bland andra Google, AMD, VMWare och Akamai. På schemat står även en rad olika föreläsningar som behandlar tekniklösningar och praktikfall. Bland föreläsarna finns vår alldeles egna Johan Christenson som kommer berätta om City Cloud och fördelarna med Skandinaviens första och fortfarande enda riktiga Cloud Computing tjänst.

Det kommer att bli två fullspäckade dagar och massor av intressanta föreläsningar att ta del av. Det ska bli riktigt roligt att få visa upp vår fullfjädrade Cloud Computing tjänst från lilla Karlskrona och vi hoppas på många höjda ögonbryn och förvånade ansiktsuttryck.

Mässan är endast till för speciellt inbjudna och betalande gäster men vi har ett antal fribiljetter som vi gärna delar ut. Maila ditt namn, företag och mobilnummer till sales@citynetwork.se för att få din fribiljett.

Välkomna!