Gå med i vårt partnerprogram och ge din verksamhet ett rejält lyft!

Özgür Bal City Cloud Leave a Comment

City Cloud Partner ProgramMed en av Europas främsta infrastrukturtjänster i vår portfölj är vi beroende av våra partners och deras förmåga att stärka City Cloud plattformen. Infrastruktur har alltid varit och kommer alltid vara vårt huvudsakliga fokus men vårt mål är att kunna bygga ett ekosystem av tjänster och produkter runt City Cloud. Det kan vara allt från expertis inom cloud computing och produkter som släpps i City Cloud plattformen till konsulttjänster.

Som City Cloud-partner når du ett stort nätverk av organisationer som alla har ett gemensamt mål – Att växa och expandera sin verksamhet genom att utnyttja den senaste tekniken inom cloud computing. 

 

Vad vi erbjuder

Genom att bli en av våra partners får du tillgång till den ledande infrastrukturtjänsten i Europa och fler än 25 000 kunder och stora företag runt om i världen. Vi tror att ett partnernätverk bestående av experter inom infrastruktur i allmänhet och molntjänster i synnerhet, som kan addera ett reellt värde till existerande och potentiella kunder, är nyckeln till den fortsatta tillväxten som vi redan idag ser i City Cloud.

Dina produkter och och din kunskap kombinerat med infrastruktur i världsklass är vad som kommer att differentiera City Cloud och dess partnernätverk från traditionella hosting-företag.

 • Ta del av och medverka i upphandlingar som City Network deltar i.
 • Offerera tjänster när stora City Network kunder vänder sig till oss för rådgivning och rekommendationer
 • Få leads från City Network och parnernätverket
 • Håll dig uppdaterad om den senaste infrastrukturtekniken i City Cloud
 • Nå över 25 000 kunder runt om i Europa

 

Vad får du ut av att vara med?

Få synlighet

Vi hjälper våra partners att hålla sig uppdaterade om nyheter, både från oss själva och andra partners. Vi uppmuntrar även alla våra partners att samarbeta genom att dela stora och viktiga nyheter från partnernätverket och att delta i gemensamma marknadsaktiviteter.

Alla City Cloud partners förväntas bidra till och utnyttja den enorma räckvidd som partnernätverket har. På så sätt kan varje partner känna sig trygg i att deras viktigaste meddelanden och nyheter får spridning.

 • Få de senaste nyheterna direkt
 • Nå en större publik
 • Samarbeta och dela

City Cloud Partner Program

 

Rakt i händerna på användaren

Vi kan ta din produkt direkt till användaren och erbjuda en fantastisk upplevelse. Genom att ladda upp färdiga images, förinstallerade med din produkt, till vår app center kan du nå en bred skara användare snabbt och smärtfritt. Eftersom du själv kontrollerar hur den färdiga imagen ska se ut kan du direkt ta kontroll över den miljö som din produkt ska installeras på. Genom att redan från start ha alla nödvändiga tillägg, drivrutiner och annat på plats skapar du en bättre användarupplevelse. För kunden handlar det sedan bara om att installera den image som innehåller din produkt och börja använda den, direkt i City Cloud.

Skärmavbild 2014-05-21 kl. 10.08.00

Vilken typ av partnerföretag letar vi efter?

Vi letar efter partners inom många olika områden, bland dessa:

 • Företag med kunder som är i behov av infrastrukturtjänster
  • För företag och organisationer som inte har en egen cloud computing plattform men som har kunder som är i stort behov av infrastrukturtjänster.
 • Cloud computing experter
  • Alla typer av experter inom konsulttjänster, utveckling, integrationsexperter, system integratörer och produkt företag.
 • SaaS leverantörer
  • Företag som utvecklar och säljer mjukvaror som tjänst och som vill sälja sin produkt i City Cloud.

 

Ansök och bli partner idag!

Besök https://www.citycloud.com/partners och läs programbeskrivningen (engelska) innan du skickar din ansökan till oss. Vi ser fram emot din ansökan!

op5 Entiros Contribe Wizor