Viktig information: Ny prismodell och nya priser för Microsoftlicenser

Özgür Bal Applikationer Leave a Comment

WindowsMicrosoft har under hösten ändrat prismodellen för sina produkter och som ett direkt resultat av detta justerar vi nu priserna mot våra kunder. Det här blogginlägget, ihop med vårt nyhetsbrev är våra 30 dagars framförhållning till dig som använder Microsoftprodukter med våra tjänster: Dedikerad server och City Cloud.

Utöver att Microsoft har ändrat själva prismodellen (alltså hur licenskostnaden räknas fram) har de ökat priset på flera av de produkter som vi tillhandahåller.  Dessa förändringar i pris och prismodell träder i kraft den 1:a januari 2014 och gäller för både nya och befintliga kunder som använder Microsofts produkter i våra tjänster. Vidare reserverar oss för eventuella kommande höjningar från Microsoft under 2014, höjningar som redan har aviserats för vissa av de licenser som vi tillhandahåller.

Vi skall göra vårt bästa för att säkerställa att alla våra användare förstår den nya prismodellen och nedan hittar du mer information om de specifika ändringar som påverkar City Cloud.

 

Specifika ändringar för City Cloud

För virtuella servrar i City Cloud sker inga ändringar i själva prismodellen. Vi kommer även i fortsättningen att ha ett enhetligt pris för våra Microsoftprodukter oavsett hur många processorkärnor dina virtuella maskiner har.

Däremot sker en prisökning av licenskostnaden. Du hittar våra nya priser för Microsoftprodukter här: https://www.citycloud.se/pris/ 

Om du har några som helst frågor om dessa ändringar är alltid välkommen att kontakta oss på 0455-690001 eller på support@citynetwork.se