Tjäna pengar med City Cloud!

Özgür Bal Affiliate Leave a Comment

Annonsera för City Network! Nu kan du annonsera för City Cloud och tjäna pengar, idag startar vi nämligen ett nytt affiliateprogram hos Adtraction!

City Cloud är Sveriges första och största tjänst för drift i Molnet med ca 3000 registrerade användare. Att skapa ett konto i City Cloud är kostnadsfritt och det enda man som kund behöver göra är att registrera sig och verifiera sitt konto för att komma igång med tjänsten.

Registrering

Registreringsprocessen är enkelt och innebär helt enkelt att kunden anger sina personuppgifter direkt på vår hemsida.

 

Verifiering

När detta är gjort får kunden ett mail med instruktioner om hur verifieringen går till. Verifieringsprocessen instiftade vi för att säkerställa att en kund som registrerat sig verkligen kommer betala för den serverkraft som denne köper.

Varför verifiering?

Till skillnad från många andra tjänster och produkter kan City Cloud inte debiteras i förskott. Hela idén med tjänsten är att en kund endast betalar för den serverkraft som denne använt under månadens gång och detta kan vi självklart inte göra i förskott. Summan för en enskild kund räknas ihop vid brytdatum för faktureringen.

Vi har tidigare haft ett flöde där vi krävt att kunden betalar in en förskottssumma om 250kr för att komma igång. Trots att summan man betalar in i förskott ligger kunden tillhanda vid nästa fakturering har vi märkt att det direkt påverkar viljan att testa tjänsten.

Istället har vi skapat en verifieringsprocess där kunden antingen knappar in sitt kortnummer eller kontaktar oss för att bekräfta sina sina personuppgifter. Det är först när verifieringen är klar som kunden får tillgång till City Cloud-kontrollpanelen och kan skapa sina servrar. Att bli kund hos City Cloud är alltså kostnadsfritt och debiteringen påbörjas först när kunden skapat sin första serverinstans i City Cloud.

 

Ersättningar för publishers

När du annonserar för City Cloud får du ersättning för varje registrerat konto samt för varje verifiering som görs genom dina annonser. 10kr för en registrering och 40kr för en verifiering.

 

Foto: Öz Bal